Print

Grilltilbehør

Aktiv tid 20 minutes
Passiv tid 40 minutes
Total Time 1 hour
porsjoner 2 personer

Ingredienser

Grønnsakspakke

  • olivenolje
  • 1/2 rødløk - i skiver
  • 1/2 fennikel - i skiver
  • 6 asparges - i biter
  • 12 cherrytomater
  • salt og pepper
  • Meierismør
  • 1 dash hvitvin

Grillpoteter

  • olivenolje
  • 2 store nypoterer
  • 1/2 hvitløk
  • salt og pepper
  • 1-2 kvast(er) fersk timian eller oregano

Instruksjoner

  1. Skjær grønnsakene i oppgitt form. Ha det over på folie med olivenolje. Krydre og ha over smørklatter. Lukk pakkene godt - men hold den ene enden åpen. Hell i en liten dash hvitvin og lukk helt. Stek pakken(e) ca 15 minutter på grill med lokk.
  2. Del poteter i båter og ha det over på folie med olivenolje. Ha over hvitløk og krydder. Bland lett. Lukk pakken og stek på grillen i ca 40 minutter på indirekte varme.