Print
Tacopai
Tacopai - en ny fredagsfavoritt?
Aktiv tid 20 minutes
Passiv tid 20 minutes
Total Time 40 minutes
Paibunn
-
50
gr
Meierismør
-
155
gr
Fullkornshvetemel
tilsvarer ca 3 dl
-
55
gr
Havremel
tilsvarer ca 1 dl
-
2
ts
bakepulver
-
1 1/2
dl
Melk
Fyll
-
1
stor
løk
-
400
gr
Karbonadedeig
-
200
gr
Sjampinjong
-
4-5
ss
Tacokrydder
evt. 1 pose
Topping
-
3
dl
Creme Fraîshe
-
4
ss
Majones
-
ca 140
gr
revet ost
-
Kna sammen smør og mel. Ha i melk og rør godt sammen - bruk gjerne kjøkkenmaskin.
-
Stek løk og hvitløk myk og blank. Ha i kjøttdeig og brun godt. Stek sopp og ha krydder over. Eventuelt bland ut med litt vann.
-
Bland crème fraîche, majones og ost.
-
Klem ut deigen i en smurt paiform. Ha over fyllet. Topp med osteblandingen. Stek i oven på 200 grader i 20-30 minutter.