Print

Tacopai

Tacopai - en ny fredagsfavoritt?
Aktiv tid 20 minutes
Passiv tid 20 minutes
Total Time 40 minutes
porsjoner 1 stor pai

Ingredienser

Paibunn

  • 50 gr Meierismør
  • 155 gr Fullkornshvetemel tilsvarer ca 3 dl
  • 55 gr Havremel tilsvarer ca 1 dl
  • 2 ts bakepulver
  • 1 1/2 dl Melk

Fyll

  • 1 stor løk
  • 400 gr Karbonadedeig
  • 200 gr Sjampinjong
  • 4-5 ss Tacokrydder evt. 1 pose

Topping

  • 3 dl Creme Fraîshe
  • 4 ss Majones
  • ca 140 gr revet ost

Instruksjoner

  1. Kna sammen smør og mel. Ha i melk og rør godt sammen - bruk gjerne kjøkkenmaskin.
  2. Stek løk og hvitløk myk og blank. Ha i kjøttdeig og brun godt. Stek sopp og ha krydder over. Eventuelt bland ut med litt vann.
  3. Bland crème fraîche, majones og ost.
  4. Klem ut deigen i en smurt paiform. Ha over fyllet. Topp med osteblandingen. Stek i oven på 200 grader i 20-30 minutter.