Print

Onepot pasta

Aktiv tid 10 minutes
Passiv tid 20 minutes
Total Time 30 minutes
porsjoner 3 porsjoner

Ingredienser

  • 1 ss smør
  • 2 fedd hvitløk i skiver
  • 3 håndfull spinat
  • 1 ss rapsolje
  • 3 stk sjalottløk finhakket
  • 200 gr sjampinjong i biter
  • 1 dl fløte
  • 2,5 dl vann
  • 3 porsjoner pasta
  • 3 stk soltørket tomat i små biter
  • 10 skiver spekeskinke i skiver
  • Parmesan

Instruksjoner

  1. Skjær hvitløken i skiver, finhakk sjalottløken og skjær soppen i biter. Ha smør, hvitløk, salt og pepper i en gryte til smøret er smeltet og begynner å surre. Ha i spinat og rør til spinaten har falt sammen og blitt mørkegrønn. Ta spinatblandingen ut av kjelen.
  2. Ha i olje og løk. Tilsett sopp når løken er begynt å brunes. Stek til soppen begynner å slippe væske. Tilsett så spinatblandingen, pasta, fløte og vann. La dette koke opp og la det putre på middels-lav varme etter anvisning på pastapakken - men trekk fra ca 2 minutter på koketiden. Ha på lokket, rør med gjevne mellomrom. Etterfyll med vann ved behov. Skjær skinke og soltørket tomat og tilsett når pastaen er kokt. Ha også i parmesan. La det putre i et par minutter til før servering.