En deilig onepot, en enkel, billig og rask hverdagsrett
Total Time25minutes
porsjoner3porsjoner
Ingredienser
1ssolivenolje
1storløkfinhakket
2feddhvitløkfinhakket
150grsopp
1/2stksquash
1/2-1stkpaprika
5-10stkcherrytomateri 2 eller 4 deler
1pkkyllingkjøttdeig
2dlris
5dlkyllingbuljong/kraft
50grparmesan
basilikum/timian
Instruksjoner
Finhakk løk og hvitløk, skjær opp sopp, squash og paprika i biter. Tilsett ris og la den frese i noen minutter før du tilsetter ca ¼ av kraften.
Varm en panne over middels varme, ha olje i panna. Stek løk og hvitløk blankt, tilsett kyllingkjøttdeig og brun godt. Ha så i sopp, squash og paprika, stek godt.
Tilsett ris og la den frese i noen minutter før du tilsetter ca ¼ av kraften. La kraften trekke helt inn før du tilsetter neste ¼. Fortsett slik til all kraften er trukket inn.
Rør inn parmesan, tilsett deretter litt hakkede urter om du har og server, gjerne med hvitløksbrød eller en deilig loff.