Om FrkMatvrak

Mitt navn er Tuva. Jeg er en livsnyter til fulle og et fullstendig matvrak.

Min filosofi her i livet er at hvis man kan lage noe selv, så gjør man det. Man prøver i det minste. Og feiler antageligvis noen ganger. Jeg er dog relativt utålmodig og tidvis litt lat, hvilket betyr at jeg av og til er litt rask til å gi opp hvis noe går meg imot. Bare sånn for å nevne noen mine mindre gode sider sånn helt til å begynne med. 

20160508_151055-01Det siste året eller så har denne filosofien spesielt kommet til uttrykk på kjøkkenet. Jeg har prøvd å lage mye mat fra bunnen av og bruker mye tid med både matlaging, baking, prøving og feiling. Dette er noe som har ført meg opp på høye fjell og ned i dype daler. Jeg kommer antagelig til å dele både mine gode og dårlige erfaringer, med mye frustrasjon og stor glede. Det er mye jeg fortsatt ikke har prøvd meg på, men målet med denne siden er å prøve det ut og jeg ser frem til det!

Jeg har utrolig mange gleder i livet og må i den forbindelse si at jeg er svært heldig. Dette er dog både «a blessing and a curse», fordi jeg tidvis er litt flyktig og hopper raskt fra det ene til det andre. Jeg har mange idéer og tidvis en13096269_1155377011173105_6294321359994744968_n god del kreativt kaos. Jeg har svært mange interesseområder, og det er vel ikke til å se bort i fra at noen av mine andre interesser også dukker opp her. Reise, mote, musikk, trening og samfunnsengasjement kan plutselig dukke opp. Men det er til syvende og sist slik at det er på kjøkkenet jeg får ro og kan gi slipp på hverdagens stress og mas. Det er ingenting jeg setter mer pris på enn å tulle rundt på kjøkkenet i mitt eget tempo og i mine egne tanker. Det er lite som gjør meg mer lykkelig enn å virkelig lykkes med noe på kjøkkenet. 

Jeg er antagelig minst like glad i å spise mat som jeg er i å lage den. Også det å dele et godt måltid med fine mennesker er ekstremt viktig for meg. Det er vel kanskje derfor man i første omgang blir interessert i å lage mat. 

Dette er altså hovedsakelig en matblogg, men med hint av andre typer av DIY og annet snask. Håper du nyter deg gjennom livet sammen med meg!

Send meg gjerne en melding om det er noe du lurer på eller om du har tilbakemeldinger. Konstruktiv tilbakemelding blir satt pris på!

♥ ♥ ♥