Annet, Fest og helligdag

1 år med FrkMatvrak

 

Det er blitt et helt år siden jeg lanserte FrkMatvrak. Det føles rart, men også ganske bra – på tross av at jeg ikke har klart å være aktiv gjennom hele året. Dette blir en liten «årskavalkade», med de topp 5 mest leste innleggene jeg har hatt, mine topp 3 favoritter og samboerens topp 3. Trykk gjerne på bildene for å få gjennsyn med de forskjellige oppskriftene.

Mest lest:

1: Tipo 0

Tipo 0 vs vanlig hvetemel er det aller mest leste innlegget på bloggen i løpet av året. Jeg ble ganske overrasket over dette, men jeg håper jo det betyr at det har vært til nytte for noen! Vil også anbefale å sjekke ut hvit pizzainnlegget. Innlegg nr. 2 var mindre overraskende, da jeg både har promotert denne oppskriften ganske hardt, og min samboer skryter uhemmet til alle som vil høre. Og de som ikke vil høre, forsåvidt.

2: Kanelsnurr

3: Lasagne

I likhet med kanelsnurrene er det ikke spesielt overraskende at lasagnen har kommet seg opp til topp 3, det er jo en kjent og kjær familiefavoritt. Hjemmelaget lasagne er sykt digg, så det er verdt all den tiden det tar.

4: Kjøleskapsgrøt

Kjøleskapsgrøt er en superenkel frokost som er kjekk å ha i kjøleskapet til travle morgener. Altså en vinner hva hverdagsfrokost gjelder.

5: Greske kjøttboller

Dette er altså det 5. mest leste innlegget, en digg og relativt sunn hverdagsmiddag gjør seg alltid godt. Bulgur, fetaost, kjøtt og tzatziki er en digg kombo som passer til mang en dag.

Samboerens topp 3:

Samboeren er den eneste som har smakt alt som er lagt ut, i tillegg til meg selv, selvfølgelig. Han har en solid topp tre, som hverken overasker eller skuffer.

1: Kanelsnurrer

Kanelsnurrer er det beste samboeren vet, det er ingenting som slår kanelsnurrer, hverken her eller andre steder. Han sverger selvfølgelig på at disse er de beste han har smakt.

2: Lasagne

Lasagne har også vært en favoritt på middagsbordet en god stund. Perfekt å fryse ned også, om du lager en litt for stor porsjon!

3: Mexicansk vegetargryte

Denne gryta er så god. Samboeren savner ikke engang kjøtt, hvilket jeg ser på som en seier. Den har alt du ønsker deg, enten det er lørdag kveld eller søndag formiddag.

FrkMatvraks topp 3:

1: Vegetarburger

Burger er en slager på sommerstid. En god vegetarburger er et trendy og bra alternativ. Min bror, som i utgangspunktet ikke liker bønner, spiste en hel burger (uten å vite at den primært var laget av sorte bønner) og sa han syntes det var greit. Han er nok mer fan av kjøtt, men det vil jeg ikke si er burgerens feil!

2: Pannekaker

Disse pannekakene er blitt fast inventar på helgefrokostplanen. De er supergode og kan toppes med det du måtte ønske. En sikker vinner, vil jeg si!

3: Mango-yoghurtis

Mango er en super sommerfrukt, og mangois er den ultimate sommerdesserten, spør du meg! Naturlig søt og fløyelsmyk.

Håper jeg har fått inspirert deg litt gjennom det siste året, og at du kanskje har funnet litt inspirasjon i dette innlegget. I løpet av de neste ukene kan jeg love flere spennende innlegg, så følg med!

Takk for 1 år, jeg gleder meg til reisen videre og håper dere gjør det samme!

Hei! Legg gjerne igjen spørsmål eller kommentarer! Jeg er spent på å høre hva du synes :)